tel: 06-27856460, mail: info@koffie-lovers.nl
(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 

een greep uit het assortiment

Een greep uit het assortiment..

Koffie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Wij geloven dat koffie de dag speciaal maakt en het brengt mensen samen. Van koffie moet worden genoten

Koffie Lovers beschikt over een assortiment met koffiesmaken van over de hele wereld. De koffies worden verrijkt met heerlijke verschillende chocolade smaken. Het assortiment biedt 18 verschillende smaken koffie aan. Echte lekkere kwaliteitskoffie die wekelijks vers wordt gebrand in onze eigen koffiebranderij!

Pure origin brazil

Koffiebonen met heerlijke hints van cacao en zoete bessen. Speciaal gekozen voor mensen die opzoek zijn naar een lekkere zachte-body koffie met zoete tonen.

Pure origin Ethiopia

Koffiebonen afkomstig uit de hoorn van Afrika met tonen van romige karamel en chocolade. Het drinken van deze gezonde koffie brengt een lekkere frisse en fruitige smaak met zich mee. 

 

Espresso Superiore
Koffie die meesterlijk in evenwicht is. Prima koffie voor elk moment van de dag! De espresso superiore bevat volle ronde tonen van chocolade, citrus en karamel. Deze heerlijke Italiaanse koffie heeft een intense body.


Espresso Deliziosa
Een espresso met een betoverende smaak. Volle chocolade smaak, verrijkt met een snuifje fruitige en bloemige aroma’s. Een espresso voor de echte liefhebbers van koffies met een middelkrachtige body.

Deze heerlijke koffiesoorten afkomstig uit verschillende delen van de wereld zijn nog maar een klein deel van ons assortiment. Zo hebben wij ook een sunshine koffie, verschillende espresso koffies en lungo koffies. Al deze koffie soorten zijn zorgvuldig uitgekozen en met vakmanschap gebrand in onze ambachtelijke koffiebranderij. Wij bij Koffie-Lovers proberen u van al uw koffie gemakken te voorzien.

 Terug naar vorige pagina