tel: 06-27856460, mail: info@koffie-lovers.nl
(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

 

Totaalconcept koffie voor op kantoor

 

Totaal concept voor op kantoor


Koffie Lovers laat u zorgeloos genieten van de beste koffiesoorten voor op kantoor. Met ons totaalconcept verzorgen wij onder meer de levering van uw espressomachine, al u gewenste koffiesoorten en bijproducten.
Ook zorgen wij voor de juiste installatie van uw espressomachine, service, preventief onderhoud en het verhelpen van storingen. 


Het komt vaak voor dat u moet investeren in een koffiemachine, daarnaast worden de koffiebonen los ingekocht.
De levering, installatie, service en preventief onderhoud zit niet inbegrepen bij de prijs. Wij zorgen met ons totaalconcept voor alles denk hierbij aan het plaatsen en installeren van een espressomachine, maar ook de koffiebonen en alle bijproducten. Onze klanten hoeven zich nergens meer zorgen over te maken. Koffie Lovers 
regelt alles voor u!  

Espressomachine voor een betaalbare prijs  

Koffie Lovers is een dealer van alle merken, hierdoor hebben wij het voordeel dat wij dealerkorting ontvangen. Deze korting (tot wel 30%) rekenen wij volledig door aan de klant! Voor u als klant betekent dit dat u gegarandeerd de laagste prijs betaalt voor een espressomachine! 

Koffie Lovers maakt ook geen gebruik van reclame, dit betekent dat wij geen reclamekosten hebben. Ook maakt Koffie Lovers geen gebruik van dure vertegenwoordigers of bedrijfspand, dit scheelt weer kosten die dus niet doorberekend worden in de prijs voor een koffiemachine. Als u op zoek bent naar de beste koffiebonen om op kantoor koffie te gebruiken en dat voor een betaalbare prijs, dan bent u bij ons op het juiste adres!      

All-in service
 

Iedere 6 weken (of naar behoefte) leveren wij uw ingrediënten, ook zorgen wij voor preventief onderhoud van uw koffiezetapparaten en lossen wij eventuele storingen binnen 1 dag op. Op fresh brew en instant koffiezetapparaten heeft u 2 jaar gratis service! 

Koffie Lovers werkt niet met contracten, wij werken op basis van een zogenaamde “gentlemen’s agreement”. Dit betekent dat wij werken op basis van wederzijds vertrouwen, zo zorgen wij dat u als klant van Koffie Lovers altijd tevreden over ons kunt zijn zonder dit vast te leggen in onbegrijpelijke contracten. Service staat bij ons namelijk hoog in het vaandel!   

Terug naar vorige pagina.